Сучасний стан рекрутингу та його використання для потреб інформаційної системи Національної поліції України - Можаєв, О. О.; Mozhaiev, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1412-2696; Researcher ID AAG-6671-2019; Буслов, П. В.; Buslov, P. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2558-4984 (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 345-348., 2020)
У доповіді було проведено аналіз лише кількох з найпопулярніших інструментів IT-рекрутингу, і як ми бачимо багато по-справжньому зручні, як і раніше залишаються платними. Наявність софта дає гарантії, що тепер IT-рекрутинг стане набагато простіше і ефективніше як для компаній (роботодавців), так і для самого рекрутера. Вибір пропонованих інструментів і пошук нових дозволить істотно підвищити ефективність підбору кадрів для інформаційних систем силових структур, що в підсумку дозволить істотно збільшити показники якості функціонування цих ІС. В докладе был проведен анализ лишь нескольких из самых популярных инструментов IT-рекрутинга, и, как мы видим, многие по-настоящему удобны, по-прежнему остаются платными. Наличие софта дает гарантии, что теперь IT-рекрутинг станет гораздо проще и эффективнее как для компаний (работодателей), так и самого рекрутера. Выбор предлагаемых инструментов и поиск новых позволит существенно повысить эффективность подбора кадров для информационных систем силовых структур, что в итоге позволит существенно увеличить показатели качества этих ІС. The report analyzed only a few of the most popular IT recruiting tools, and as we can see, many are really convenient, but still remain paid. The presence of software guarantees that now IT recruiting will become much easier and more efficient for both companies (employers) and the recruiter himself. The choice of the proposed tools and the search for new ones will significantly increase the efficiency of recruitment for information systems of law enforcement agencies, which ultimately will significantly increase the quality indicators of these ICs.
Можаєв О. О. Сучасний стан рекрутингу та його використання для потреб інформаційної системи Національної поліції України / О. О. Можаєв, П. В. Буслов // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін.; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 345-348.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; використання IT технологій; использование IT технологий; use of IT technologies; рекрутинг; recruiting; IT-рекрутинг; IT recruiting; аналіз методів пошуку IT фахівців; анализ методов поиска IT специалистов; analysis of methods for finding IT specialists; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины