Феномен професійної маргінальності студентства: особливості соціологічного вимірювання - Бутиліна, О. В.; Butylina, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3943-4098 (Право і безпека. - 2009. - № 1. - С. 259-264, 2009)
У статті досліджується феномен професійної маргінальності сучасного студентства, визначається його сутність та показники. Автор репрезентує методику соціологічного виміру досліджуваного явища та наводить результати пілотажного дослідження.

In the article the phenomenon professional marginality modern students is investigated, its essence and parameters are defined. The author represents a technique of sociological measurement of the researched phenomenon and brings results of pilot research.

В статье исследуется феномен профессиональной маргинальности современного студенчества, определяется его сущность и показатели. Автор представляет методику социологического измерения исследуемого явления и приводит результаты пилотажного исследования.
Бутиліна, О. В. Феномен професійної маргінальності студентства: особливості соціологічного вимірювання / О. В. Бутиліна // Право і безпека. - 2009. - № 1. - С. 259-264.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; професійна маргінальність; студентська молодь; студенты; профессиональная маргинальность; professional marginality; students; маргінальність; маргинальность; marginality