Концептуальні підходи до визначення фінансової безпеки як складової економічної безпеки - Коробцова, Д. В.; Korobtsova, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4753-7433; Сазанов, В. О.; Sazanov, V. O. (Актуальні питання фінансової безпеки : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 27 берез. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 152-154, 2023)
Зазначено, що при розгляді підходів до визначення категорії фінансова безпека важливим є те, що автори розширюють перелік сутнісних характеристик категорії фінансова безпека до фінансової гнучкості, фінансової рівноваги та фінансової стійкості країни.

It is noted that when considering approaches to defining the financial security category, it is important that the authors expand the list of essential characteristics of the financial security category to include financial flexibility, financial balance, and financial stability of the country.

Отмечено, что при рассмотрении подходов к определению категории финансовая безопасность важно то, что авторы расширяют перечень сущностных характеристик категории финансовая безопасность к финансовой гибкости, финансовому равновесию и финансовой устойчивости страны.
Коробцова, Д. В. Концептуальні підходи до визначення фінансової безпеки як складової економічної безпеки / Дар’я Вікторівна Коробцова, Віталій Олексійович Сазанов // Актуальні питання фінансової безпеки : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 27 берез. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та без-пека». – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 152-154.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; фінансова безпека; financial security; финансовая безопасность; економічна безпека; economic security; экономическая безопасность; погляди вчених; views of scientists; взгляды ученых