Формування системи трудового права України після розпаду Російської імперії - Могілевський, Л. В.; Mohilevskyi, L. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6994-6086 (Прикарпатський юридичний вісник. – 2015. - Вип. 3 (9). – С. 107-110, 2015)
У статті на основі наукових поглядів учених досліджено історичні етапи становлення трудового права України. Наголошено, що розвиток трудового права України в сучасному його розумінні розпочався саме після розпаду Російської імперії. З урахуванням наявних позицій учених щодо періодизації розвитку трудового права України було запропоновано власне бачення етапів становлення й розвитку трудового права.

The article, based on scientific views of scientists studied the historical stages of labor law in Ukraine. Emphasized that the development of labor law in Ukraine, in its modern sense began just after the collapse of the Russian Empire. Given the structural analysis of the positions of scientists about the periodization of labor law in Ukraine, was offered his own vision of the stages of formation and development of labor law in stages.

В статье на основе научных взглядов ученых исследованы исторические этапы становления трудового права Украины. Отмечено, что развитие трудового права Украины в современном его понимании началось именно после распада Российской империи. С учетом конструктивного анализа позиций ученых относительно периодизации развития трудового права Украины было предложено собственное видение этапов становления и развития трудового права.
Formation of the system of labor law in Ukraine after the collapse of the Russian Empire
Формирование системы трудового права Украины после распада Российской империи
Могілевський, Л. В. Формування системи трудового права України після розпаду Російської імперії / Л. В. Могілевський // Прикарпатський юридичний вісник. – 2015. - Вип. 3 (9). – С. 107-110.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; система трудового права; system of labor law; Історія. History. История; етапи розвитку; этапы развития; stages of development