Недоліки деяких законодавчих актів в сфері оборони - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Науковий вісник Академії муніципального управління. Серія: Право. - 2014. - Вип. 2. - С. 139-145, 2014)
В даній науковій статті здійснено аналіз норм спеціального законодавства, яким урегульовано відносини в сфері оборони. Автором наголошено на недоліках даних актів та запропоновано зміни та доповнення до деяких з них.

In this scientific article analyzes the norms of a special law which regulated relations in the field of defense. The author emphasized the disadvantages of these acts and proposed amendments to some of them.

В данной научной статье осуществлен анализ норм специального законодательства, которым урегулированы отношения в сфере обороны. Автором отмечено недостатках данных актов и предложены изменения и дополнения в некоторые из них.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; оборона країни; безпека держави; правове регулювання; оборона страны; безопасность государства; правовое регулирование; національна безпека; национальная безопасность; national security; defense of the country; держава; безпека; государство; безопасность; state; нормативно-правовий акт; normative and legal act; нормативно-правовой акт