Інформаційне забезпечення публічного адміністрування в органах Національної поліції - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; ResearcherID: I-5612-2016; Костянтин Бугайчук (Підприємництво, господарство і право. – 2019. – № 6. – С. 135-141, 2019)
У статті автором проаналізований зміст категорій «інформація», «інформаційне забезпечення», сформульовані їх визначення, виділені особливості та види. Досліджена сутність інформаційного забезпечення публічного адміністрування в органах Національної поліції, визначено її мету, завдання, види та напрями. Окрему увагу приділено дослідженню інформаційних процесів, що відбуваються під час роботи з інформацією, що перебуває в обігу в системі Національної поліції України.

In the article, the author analyzed the content of the categories «information», «information support», formulated their definitions, singled out features and types. The essence of the information support of public management in the bodies of the National Police is investigated, its goals, tasks, types and directions are defined. Particular attention is paid to the study of information processes occurring when working with information in circulation in the system of the National Police of Ukraine.

В статье автором проанализировано содержание категорий «информация», «информационное обеспечение», сформулированы их определения, выделены особенности и виды. Исследована сущность информационного обеспечения публичного администрирования в органах Национальной полиции, определены его цели, задачи, виды и направления. Особое внимание уделено исследованию информационных процессов, происходящих при работе с информацией, находящейся в обороте в системе Национальной полиции Украины.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформація; інформаційне забезпечення; публічне адміністрування; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; полиция; police; information; information support; public management; информация; информационное обеспечение; публичное администрирование