Адміністративно-правовий статус Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів - Цебинога, В. Ю.; Tsebinoga, V. Yu.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7500-3378 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2021. – № 2 (93). – С. 213-220, 2021)
Досліджено адміністративно-правовий статус Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів. Визначено нормативно-правову базу, що регулює зазначений статус. Установлено елементи адміністративно-правового статусу Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів. Наголошено на проблемах реалізації адміністративноправового статусу цієї комісії. The administrative and legal status of Qualification and Disciplinary has been studied commission of prosecutors. The normative-legal base regulating the specified status is defined. Elements of the administrative and legal status of the Qualification and Disciplinary Commission of Prosecutors have been established. The problems of realization of the administrative-legal status of this commission are emphasized. Исследован административно-правовой статус Квалификационно-дисциплинарной Комиссии прокуроров. Определена нормативно-правовая база, регулирующая указанный статус. Установлены элементы административно-правового статуса Квалификационно-дисциплинарной комиссии прокуроров. Отмечены проблемы реализации административно-правового статуса этой комиссии.
Administrative and Legal Status of the Assessment and Disciplinary Board of Prosecutors
Цебинога, В. Ю. Адміністративно-правовий статус Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів / Вікторія Юріївна Цебинога // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2021. – № 2 (93). – С. 213-220. - DOI: https://doi.org/10.32631/v.2021.2.18.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративно-правовий статус; административно-правовой статус; administrative and legal status; Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів; Квалификационно-дисциплинарная комиссия прокуроров; Qualification and Disciplinary Commission of Prosecutors; прокуратура; prosecutor's office; повноваження; полномочия; powers; нормативно-правове регулювання; нормативно-правовое регулирование; regulatory and legal regulation