Деякі аспекти співвідношення прав на комерційне найменування та торговельну марку - Кузьмінський, О. О.; Kuzminskyi, O. O. (Право.ua. – 2014. – № 1. – С. 185-192, 2014)
У статті розглянуто особливості співвідношення виключного майнового права на комерційне найменування та торговельну марку, як окремих засобів індивідуалізації суб’єктів цивільного обороту, товарів та послуг. Надано практичні рекомендації відносно можливих шляхів розв’язання колізій між приналежними різним особам правами на торговельну марку та комерційне найменування.

In the article are considered the features of a parity of exclusiv eproperty right on the commercial name and a trademark, as separate means of an individualization of subjects of a civil turnover, the good sand services. Practical recommendations are given regarding possible ways of resolving conflicts between the rights to a trademark and commercial name belonging to different persons.

В статье рассмотрены особенности соотношения исключительного имущественного права на коммерческое наименование и торговую марку, как отдельных средств индивидуализации субъектов гражданского оборота, товаров и услуг. Предоставлено практические рекомендации относительно возможных путей решения коллизий между принадлежащими разным лицам права на торговую марку и коммерческое наименование.
Кузьмінський, О. О. Деякі аспекти співвідношення прав на комерційне найменування та торговельну марку / Кузьмінський Олексій Олександрович // Право.ua. – 2014. – № 1. – С. 185-192.
Кузьмінський О. О. "Деякі аспекти співвідношення прав на комерційне найменування та торговельну марку." Право.ua 1 (2014): 185-192.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Право інтелектуальної власності. Intellectual property law. Право интеллектуальной собственности; Авторське право. Copyright. Авторское право; Intellectual property law; комерційне найменування; commercial brand names; коммерческое наименование; торговельна марка; торговая марка; trade mark