Використання службово-розшукових собак в оперативно-розшуковій діяльності: історичний аспект - Музичко, А. М.; Muzychko, А. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 36. - С. 162-173, 2007)
Проаналізовано великий позитивний історичний, як вітчизняний, так і зарубіжний досвід використання службово-розшукових собак в оперативних цілях втілений в правоохоронну діяльність підрозділів кримінальної міліції на даному етапі розвитку нашого суспільства.

The great positive historical, both domestic and foreign experience of using search dogs for operational purposes, embodied in the law enforcement activity of criminal police units at this stage of development of our society, is analyzed.

Проанализирован большой положительный исторический, как отечественный, так и зарубежный опыт использования служебно-розыскных собак в оперативных целях воплощен в правоохранительную деятельность подразделений криминальной милиции на данном этапе развития нашего общества.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; історичний аспект; historical aspect; исторический аспект; кінолог; кинолог; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; dog handler; правоохоронна діяльність; law enforcement activities; правоохранительная деятельность; службово-розшукова собака; служебно-розыскная собака; service search dog; розшук; search; розыск; собака; dog