Актуальні завдання Державної контрольно-ревізійної служби: практика і проблеми - Акімов, В. В.; Akimov, V. V. (Право і безпека. - 2010. - № 2 (34). - С. 188-190, 2010)
Розглянуті питання проведення Державною контрольно-ревізійною службою ревізій, виявлення фактів порушення законодавства, встановлення винних посадових та матеріально відповідальних осіб. Наведено приклади практичної діяльності контрольно-ревізійних підрозділів. Запропоновано зміни до чинного законодавства.

The questions of auditing by government control and revision service, exposure of facts of violation of legislation, establishment of guilty public servants and financially responsible persons were considered in the article. The examples of practical activity of control and revision subdivisions were resulted. The changes of current legislation were offered.

Рассмотрены вопросы проведения государственной контрольно-ревизионной службой ревизий, выявления фактов нарушения законодательства, установления виновных должностных и материально ответственных лиц. Приведены примеры практической деятельности контрольно-ревизионных подразделений. Предложены изменения к действующему законодательству.
Urgent tasks of government control and revision service: practice and problems
Актуальные задачи Государственной контрольно-ревизионной службы: практика и проблемы
Keywords: Державна контрольно-ревізійна служба; State control and audit service; Государственная контрольно-ревизионная служба; державний фінансовий контроль; state financial control; государственный финансовый контроль; ревізія; revision; ревизия; законодавство; legislation; законодательство