Заходи протидії проституції: інформаційний аспект - Олішевський, О. В.; Olishevskyi, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1102-0675 (Фонові для злочинності явища: запобігання та протидія : зб. тез доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 квіт. 2018 р.). – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 79-80, 2018)
Розглянуто заходи протидії проституції інформаційного характеру. Зазначено, що наявність законодавчої бази та механізму репресії недостатньо для успішної протидії злочинності. Необхідна, в першу чергу, зміна світогляду населення до «позитивних» (якщо говорити про ідеологію), традиційних християнських (якщо вести мову про релігію) цінностей.

Measures to combat prostitution of an informational nature have been considered. It is noted that the presence of a legal framework and a mechanism of repression is not enough for successfully combating crime. It is necessary, first of all, to change the worldview of the population towards "positive" (if we talk about ideology), traditional Christian (if we talk about religion) values.

Рассмотрены меры по противодействию проституции информационного характера. Указано, что наличие законодательной базы и механизма репрессии недостаточно для успешного противодействия преступности. Необходимо, в первую очередь, изменение мировоззрения населения к «положительным» (если говорить об идеологии), традиционным христианским (если говорить о религии) ценностям.
Олішевський, О. В. Заходи протидії проституції: інформаційний аспект / Олександр Володимирович Олішевський // Фонові для злочинності явища: запобігання та протидія : зб. тез доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 квіт. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Кримінол. асоц. України. – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 79-80.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; проституція; prostitution; проституция; заходи протидії проституції; anti-prostitution measures; меры противодействия проституции; фонове для злочинності явище; background phenomenon for crime; фоновое для преступности явление; фонові явища; background phenomena; фонові явища