Методи та форми інформаційного впливу на громадську думку країни-агресора через спільноти у месенджерах - Гудзь, Т. І.; Gudz, T. I.; Синжерян, А. А.; Synzherian, A. A.; Тетяна Гудзь (Science and society: modern trends in a changing world: The 1st International scientific and practical conference (Vienna, Austria, December 18-20, 2023). - Vienna, 2023. - P. 679-682, 2023)
Проаналізовано використання країною-агресором цифрових каналів комунікації, зокрема месенджерів, для впливу на громадську думку в Україні. Досліджено стратегії та методи, що використовуються для маніпуляції громадською думкою, а також ефективність цих методів.

The use of digital communication channels, in particular messengers, by the aggressor country for influence on public opinion in Ukraine. The strategies and methods used to manipulate public opinion, as well as the effectiveness of these methods, were studied.

Проанализировано использование страной-агрессором цифровых каналов коммуникации, в частности мессенджеров, их влияние на общественное мнение в Украине. Исследованы стратегии и методы, используемые для манипуляции общественным мнением, а также эффективность этих методов.
Keywords: інформаційний вплив; information influence; информационное влияние; месенджери; messengers; мессенджеры; інформаційна війна; information war; информационная война; громадська думка; public opinion; общественное мнение; цифрові канали комунікації; digital channels of communication; цифровые каналы коммуникации