Істотні умови цивільно-правового договору - Мороз, О. В.; Moroz, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4154-1826 (Право та інновації. – 2019. – № 1 (25). – С. 45-50, 2019)
Визначено істотні умови цивільно-правового договору. Виконано аналіз умови про предмет договору. Досліджено умови, які визначені законом як істотні для договорів даного типу. Розглянуто умови, які є необхідними для договорів даного виду. Проаналізовано умови, щодо яких за заявою однієї із сторін має бути досягнуто згоди.

The essential conditions of the civil law contract are determined. The analysis of the condition on the subject of the contract is performed. The conditions defined by the law as essential for contracts of this type are investigated. The conditions that are necessary for contracts of this type are considered. The conditions on which, at the request of one of the parties, an agreement must be reached are analyzed.

Определены существенные условия гражданско-правового договора. Выполнен анализ условия о предмете договора. Исследованы условия, которые определены законом как существенные для договоров данного типа. Рассмотрены условия, необходимые для договоров данного вида. Проанализированы условия, относительно которых по заявлению одной из сторон должно быть достигнуто соглашение.
The essential terms of a civil law contract
Существенные условия гражданско-правового договора
Мороз, О. В. Істотні умови цивільно-правового договору / Мороз О. В. // Право та інновації. – 2019. – № 1 (25). – С. 45-50. - DOI: 10.31359/2311-4894-2019-25-1-45.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; договір; договор; contract; цивільно-правовий договір; гражданско-правовой договор; civil contract; умови договору; условия договора; conditions of the contract