Інтернет та міжкультурна взаємодія як частина лінгвокраїнознавчого аспекту - Bilousov, A.V.; Бабак, Г. С.; Babak, H. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3124-8212 (Матеріали ІХ Міжнародної наукової конференції «Проблеми галузевої комунікації, перекладу та інтеграційні процеси в суспільстві». Харків: Національна академія Національної гвардії України, 2020. C.10-11, 2020)
На сьогодні інтернет відіграє важливу роль в житті сучасної людини. Для тих, хто вивчає іноземну мову інтернет дає унікальну можливість мову, користуватися автентичними текстами, слухати і спілкуватися з носіями мови. Мережа Інтернет - це необмежений ресурс, який має величезний спектр використання і можливостей. Today, the Internet plays an important role in the life of modern man. For those who study a foreign language, the Internet provides a unique opportunity for the language to use authentic texts, listen and communicate with native speakers. The Internet is an unlimited resource that has a huge range of uses and capabilities. На сегодня интернет играет важную роль в жизни современного человека. Для тех, кто изучает иностранный язык интернет дает уникальную возможность язык, пользоваться аутентичными текстами, слушать и общаться с носителями языка. Сеть Интернет - это неограниченный ресурс, который имеет огромный спектр использования и возможностей.
Інтернет та міжкультурна взаємодія як частина лінгвокраїнознавчого аспекту / Бабак Г.С., Білоусов А.В.// Проблеми галузевої комунікації, перекладу та інтеграційні процеси в суспільстві: тези доповідей ІХ Міжнародної наукової конференціїтези доповідей (23 квітня 2020 р.) / Національна академія Національної гвардії України. – Харків: Національна академія Національної гвардії України. – С.10-11.
Keywords: інтернет; іноземна мова; процес навчання; internet; foreign language; learning process; интернет; иностранный язык; процесс обучения