Система структурних складових правової свідомості особистості - Теслик, Н. М.; Teslyk, N. M. (Вісник Національного університету оборони України. - 2012. - Вип. 2(27). - С. 265-269, 2012)
Розглянута проблема структури правової свідомості особистості. На основі дослідження традиційних та сучасних уявлень про правову психологію, правову ідеологію та правомірну поведінку обґрунтована блокова побудова системи складових правової свідомості особистості.

The article is devoted to the problem of structure of the legal consciousness of the individual. Based on the study of traditional and modern concepts of legal psychology, legal ideology and legal conduct the modular construction of system of components of the legal consciousness of the individual was justified.

Рассмотрена проблема структуры правового сознания личности. На основании исследования традиционных и современных представлений о правовой психологии, правовой идеологии и правомерном поведении обосновано блочное строение системы составляющих правового сознания личности.
Keywords: правова свідомість; legal consciousness; правовое сознание; особистість; personality; личность; правова психологія; legal psychology; правовая психология