Розвиток законодавства про кримінально-правовий захист дитинства в Украні - Бандурка, І. О.; Bandurka, I. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9697-5587 (Право.ua. - 2014. - № 2. - С. 93-97, 2014)
У статті розглядається розвиток національного законодавства України про кримінально-правовий захист дитинства в Україні та його зв’язок з міжнародними правовими актами у сфері захисту дітей.

Development of the national legislation of Ukraine in the sphere of criminal and legal childhood protection in Ukraine and its relation to international legal acts in the sphere of children protection is researched in the article.

В статье рассматривается развитие национального законодательства Украины о криминально-правовой защите детей и его связь с международными правовыми актами в сфере защиты детей.
Бандурка, І. О. Розвиток законодавства про кримінально-правовий захист дитинства в Украні / І. О. Бандурка // Право.ua. - 2014. - № 2. - С. 93-97.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дитина; ребёнок; кримінальне законодавство; уголовное законодательство; child; criminal legislation