Щодо цілей, завдань і принципів адміністративного судочинства - Біличенко, Т. М.; Bilychenko, T. M. (Форум права. – 2012. – № 4. – С. 91-95, 2012)
Визначено сутність, цілі, завдання адміністративного судочинства. Запропоновано доповнити принципи адміністративного судочинства з урахуванням вимог до правової держави.

Certainly essence, aims, tasks of the administrative legal proceeding. It is suggested to complement principles of the administrative legal proceeding taking into account requirements to the legal state.

Определены сущность, цели, задания административного судопроизводства. Предложено дополнить принципы административного судопроизводства с учетом требований к правовому государству.
About the Purposes, Jobs and Principles of Administrative Legal Proceedings
О целях, заданиях и принципах административного судопроизводства
Біличенко, Т. М. Щодо цілей, завдань і принципів адміністративного судочинства [Електронний ресурс] / Т. М. Біличенко // Форум права. – 2012. – № 4. – С. 91-95. – Режим доступу: http://arhive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-4/12btmpac.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне судочинство; административное судопроизводство; administrative proceedings; адміністративний суд; административный суд; administrative court; принципи адміністративного судочинства; принципы административного судопроизводства; principles of administrative proceedings