Початки творення тоталітарної партії в Україні (1918–1920 рр.) - Греченко, В. А.; Grechenko, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6046-0178 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 67-73., 2007)
Розкрито початки творення тоталітарної партії в Україні (1918–1920 рр.). Раскрыто начала создания тоталитарной партии в Украине (1918-1920 гг.). The beginnings of creation of a totalitarian party in Ukraine (1918–1920) were revealed.
Греченко, В. А. Початки творення тоталітарної партії в Україні (1918–1920 рр.) / В. А. Греченко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 67-73.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Історія. Культура. History. Culture. История. Культура; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; більшовики; большевики; Комуністична партія; Коммунистическая партия; громадянська війна; гражданская война; терор; террор; Сталін Й. В.; Сталин Й. В.; Дашковський І. К; Дашковский И. К.; тоталітарні партії; тоталитарные партии