Функції Фонду соціального страхування України у фінансово-правовому механізмі державного соціального страхування - Старосельцева, О. В.; Staroseltseva, O. V. (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер. : Юриспруденція. – 2018. - № 31. – С. 80-83, 2018)
Досліджено сучасні функції Фонду соціального страхування України як провідного державного суб’єкта на ринку соціальних послуг, діяльність якого спрямована на створення ефективного фінансово-правового механізму державного соціального страхування. The modern functions of the Social Insurance Fund of Ukraine as a leading state entity in the market of social services, whose activities are aimed at creating an effective financial and legal mechanism of state social insurance. Исследованы современные функции Фонда социального страхования Украины как ведущего государственного субъекта на рынке социальных услуг, деятельность которого направлена на создание эффективного финансово-правового механизма государственного социального страхования.
Functions of the Social Insurance Fund of Ukraine in the financial and legal mechanism of state social insurance
Функции Фонда социального страхования Украины в финансово-правовом механизме государственного социального страхования
Старосельцева, О. В. Функції Фонду соціального страхування України у фінансово-правовому механізмі державного соціального страхування / Старосельцева О. В. // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер. : Юриспруденція. – 2018. - № 31. – С. 80-83.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; Фонд соціального страхування; Фонд социального страхования; Social Insurance Fund; державне соціальне страхування; государственное социальное страхование; state social insurance; функції; функции; functions; фінансово-правовий механізм; финансово-правовой механизм; financial and legal mechanism