Право на найменування органів внутрішніх справ як особисте немайнове право - Нор, Ж. В.; Nor, Zh. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 4 (51). Ч. 2. – С. 216-222, 2010)
Досліджено право на найменування органів внутрішніх справ як юридичних осіб публічного права. Розглянуто поняття найменування юридичних осіб, його відмінності від комерційного (фірмового) найменування, а також особливості здійснення права на найменування юридичними особами органів внутрішніх справ. The right to name Internal Affairs Agencies as legal entities of public law, the concept «name of legal entities», its difference from commercial (firm) name, and particularities of executing the right to name Internal Affairs Agencies as legal entities of public law are researched. Исследовано право на наименование органов внутренних дел как юридических лиц публичного права. Рассмотрено понятие наименования юридических лиц, его отличия от коммерческого (фирменного) наименования, а также особенности осуществления права на наименование юридическими лицами органов внутренних дел.
The right to name internal affairs bodies as a personal non-property right
Право на наименование органов внутренних дел как личное неимущественное право
Нор, Ж. В. Право на найменування органів внутрішніх справ як особисте немайнове право / Ж. В. Нор // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 4 (51). Ч. 2. – С. 216-222.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; право на найменування; право на наименование; right to name; найменування юридичних осіб; наименование юридических лиц; name of legal entities