Ситуаційний підхід у методиці розслідування злочинів у сфері службової діяльності - Пчеліна, О. В.; Pchelina, O. V.; Пчеліна Оксана Василівна (Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Юридичні науки. - 2017. - Вип. 1, т. 2. - С. 155-159, 2017)
Розкрито зміст понять "ситуаційність розслідування" та "слідча (криміналістична) ситуація". Наведено класифікацію криміналістичних ситуацій. Виділено типові криміналістичні ситуації для кожного з етапів розслідування злочинів у сфері службової діяльності.

The meaning of the concepts "situational nature of the investigation" and "investigative (forensic) situation" is revealed. The classification of forensic situations is given. Typical forensic situations are highlighted for each of the stages of investigation of crimes in the field of official activity.

Раскрыто содержание понятий "ситуативность расследования" и "следственная (криминалистическая) ситуация". Приведена классификация криминалистических ситуаций. Выделены типичные криминалистические ситуации для каждого из этапов расследования преступлений в сфере служебной деятельности.
Keywords: ситуаційність розслідування; situational nature of the investigation; ситуативность расследования; слідча ситуація; investigative situation; следственная ситуация; типові криміналістичні ситуації; typical forensic situations; типичные криминалистические ситуации; злочини у сфері службової діяльності; crimes in the field of official activity; преступления в сфере служебной деятельности