Використання методу моделювання психологічних ускладнень на заняттях з фізичної підготовки міліціонерів державної служби охорони - Кретчак, О. М.; Kretchak, O. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 386 -389, 2003)
Процес професійної підготовки міліціонерів, на думку автора, повинен бути тісно пов’язаний з використанням методу моделювання психологічних ускладнень. Процесс профессиональной подготовки милиционеров, по мнению автора, должен быть тесно связан с использованием метода моделирования психологических осложнений. The process of training police officers, according to the author, should be closely related to the use of the method of modeling psychological complications.
Кретчак,О. М. Використання методу моделювання психологічних ускладнень на заняттях з фізичної підготовки міліціонерів державної служби охорони / О. М. Кретчак // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 386 -389
Keywords: метод моделювання; метод моделирования; міліціонер охорони; милиционер охраны; тренування охоронців; тренировки охранников; фізична підготовка; физическая подготовка; спеціальна фізична підготовка; специальная физическая подготовка