Окремі питання регламентації початку досудового розслідування в умовах проведення правової реформи - Дрозд, В. Г.; Drozd, V. H.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7687-7138 (Підприємництво, господарство і право. – 2017. – № 12. – С. 268-272, 2017)
Статтю присвячено окремим питанням сучасної регламентації початку досудового розслідування, оскільки стадія досудового розслідування зазнала суттєвих змін, а особливо її початковий етап, що зумовлено запровадженням нового його порядку.

The article is devoted to some issues of modern regulation of the beginning of pre-trial investigation, since the stage of pre-trial investigation has undergone significant changes, and especially its initial stage, which is due to the introduction of its new order.

Статья посвящена отдельным вопросам современной регламентации начала досудебного расследования, поскольку стадия досудебного расследования претерпела существенные изменения, а особенно ее начальный этап, что обусловлено введением нового его порядка.
Дрозд, В. Окремі питання регламентації початку досудового розслідування в умовах проведення правової реформи / Валентина Дрозд // Підприємництво, господарство і право. – 2017. – № 12. – С. 268-272.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; початок досудового розслідування; відкриття кримінального провадження; заява; повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення; Єдиний реєстр досудових розслідувань; beginning of pre-trial investigation; opening of criminal proceedings; statement; report about perfect criminal offence; Single register of pre-trial investigations; начало досудебного расследования; открытие уголовного производства; заявление; сообщение о совершенном уголовном правонарушении; Единый реестр досудебных расследований