Концептуальні засади здійснення державної політики у сфері боротьби з організованою злочинністю - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Костянтин Бугайчук (Протидія злочинності: теорія та практика: матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Київ, 19 жовт. 2016 р.). – Київ : Нац. акад. прокуратури України, 2016. – C. 143-146, 2016)
Розглянуто завдання держави та її органів у сфері боротьби з організованою злочинністю. Сформульовано пропозиції щодо розробки оновленої Концепції реалізації державної політики у сфері боротьби з організованою злочинністю.

Considered the task of the state and its agencies in the fight against organized crime. Proposals for the development of the updated Concept of state policy in the sphere of fight against organized crime are formulated.

Рассмотрены задания государства и его органов в сфере борьбы с организованной преступностью. Сформулированы предложения по разработке обновленной Концепции реализации государственной политики в сфере борьбы с организованной преступностью.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; боротьба зі злочинністю; борьба с преступностью; combating crime; організована злочинність; организованная преступность; organized crime; державна політика; государственная политика; government policy