Методи забезпечення публічної безпеки в Україні - Панова, О. О.; Panova, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3533-5076 (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Юриспруденція. - 2017. - № 30, т.1. - С. 94-96, 2017)
В статті розглянуто теоретико-правове визначення методів забезпечення публічної безпеки. Зазначено, що забезпечення публічної безпеки здійснюється завдяки цілеспрямованому впливу суб'єкта безпеки на об'єкт його діяльності. Ця дія відбувається за допомогою різних способів, прийомів, засобів, які прийнято іменувати методами. Методи забезпечення публічної безпеки дозволяють практично реалізувати цілі і завдання забезпечення безпеки.

The author of the article has studied theoretical and legal definitions of the methods of ensuring public safety. It has been noted that ensuring public safety is carried out due to the target-oriented influence of the safety subject on the object of its activity. This action takes place by the assistance of various methods, techniques, and tools, which are commonly referred to as methods. Methods of ensuring public safety allow to practically realize the objectives and tasks of ensuring the safety.

В статье рассмотрено теоретико-правовое определение методов обеспечения публичной безопасности. Отмечено, что обеспечение публичной безопасности осуществляется благодаря целеустремленному влиянию субъекта безопасности на объект его деятельности. Это действие происходит с помощью разных способов, приемов, средств, которые принято называть методами. Методы обеспечения публичной безопасности позволяют практически реализовать цели и задания обеспечения безопасности.
Панова О.О. Методи забезпечення публічної безпеки в Україні / О.О. Панова // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Юриспруденція. - 2017. - № 30, т.1. - С. 94-96.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; обеспечение публичной безопасности; правоохранительные органы; субъекты публичной безопасности; public safety; subjects of public safety; law enforcement agencies; публічна безпека; правоохоронні органи; суб’єкти публічної безпеки