Особливості інтелектуальної сфери керівників органів внутрішніх справ - Барко, В. І.; Barko, V. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4962-0975; Макаренко, П. В.; Makarenko, P. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9055-3287 (Право і безпека. - 2012. - № 1 (43). - С. 292-298, 2012)
Висвітлено сучасні підходи до психодіагностики емоційного інтелекту особистості; представлено результати авторського дослідження його рівня і структури в керівників органів внутрішніх справ.

Main approaches to psychological diagnostic of human emotional intelligence are reviewed and the results of author’s investigation of level and stucture of police managers’ emotional intelligence are described.

Освещены основные подходы к психодиагностике эмоционального интеллекта личности; представлены результаты авторского исследования его уровня и структуры у руководителей органов внутренних дел.
Features of intelligence sphere of managers of internal affairs agencies
Особенности интеллектуальной сферы руководителей органов внутренних дел
Барко, В. І. Особливості інтелектуальної сфери керівників органів внутрішніх справ / В. І. Барко, П. В. Макаренко // Право і безпека. - 2012. - № 1 (43). - С. 292-298.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; психодіагностика; психодиагностика; psychological diagnostic; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; емоційний інтелект; эмоциональный интеллект; emotional intelligence; керівники органів внутрішніх справ; руководители органов внутренних дел; heads of internal affairs agencies