Національно-патріотичне виховання майбутніх поліцейських - Анастасова, Я. В.; Anastasova, Ya. V. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 24 берез. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 25-27, 2023)
Розглянуто основні напрямки національно-патріотичного виховання поліцейських: духовно-моральний, громадсько-правовий, військово-патріотичний. Проаналізовано особливості та зміст патріотичного виховання майбутніх поліцейських в ЗВО зі специфічними умовами навчання.

The main directions of national-patriotic education of policemen are considered: spiritual-moral, social-legal, military-patriotic. The features and content of patriotic education of future police officers in institutions of higher education with specific training conditions are analyzed.

Рассмотрены основные направления национально-патриотического воспитания полицейских: духовно-нравственное, общественно-правовое, военно-патриотическое. Проанализированы особенности и содержание патриотического воспитания будущих полицейских в ЗВО со специфическими условиями обучения.
Анастасова, Я. В. Національно-патріотичне виховання майбутніх поліцейських / Яна Володимирівна Анастасова // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 24 берез. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 25-27.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; вищі навчальні заклади зі специфічними умовами навчання; higher educational institutions with specific study conditions; высшие учебные заведения со специфическими условиями обучения; майбутні поліцейські; future police officers; будущие полицейские; національно-патріотичне виховання; national and patriotic education; национально-патриотическое воспитание; військово-патріотичний напрям; military-patriotic direction; военно-патриотическое направление