Необхідність упровадження управлінського обліку в Україні - Пушкар, О. І.; Pushkar, О. I.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1383-7366; Цибульська, В. В.; Tsybulska, V. V. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 60-річчю КЛК ХНУВС (м. Кременчук, 14 трав. 2020 р.) : у 2 ч. – Харків : ХНУВС, 2020. – Ч. 2. – С. 140 - 143., 2020)
В статті розглянуто необхідність упровадження управлінського обліку в Україні, який є ефективним інструментом управління та забезпечує зростання економічного потенціалу підприємств та їх конкурентоспроможність в ринковому середовищі. В статье рассмотрена необходимость введения управленческого учета в Украине, который является эффективным инструментом управления и обеспечивает рост экономического потенциала предприятий и их конкурентоспособность в рыночной среде. The article considers the need to introduce management accounting in Ukraine, which is an effective management tool and ensures the growth of economic potential of enterprises and their competitiveness in a market environment.
Пушкар О. І., Цибульська В. В. Необхідність упровадження управлінського обліку в Україні / О.І. Пушкар, В.В. Цибульська // Авіація, промисловість, суспільство : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 60-річчю КЛК ХНУВС (м. Кременчук, 14 трав. 2020 р.) : у 2 ч. – Харків : ХНУВС, 2020. – Ч. 2. – С. 140 - 143.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; управлінський облік; підприємства; управленческий учет; предприятия; Managerial Accounting; enterprises