Професійний розвиток та управління людськими ресурсами в системі Smart-освіти - Кравченко, Н. В.; Kravchenko, N. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4425-2915 (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 266-267., 2020)
Зроблено висновок, що одне з головних завдань сучасної освіти це створення стійкої мотивації студентів до отримання знань і творчій та креативний пошук нових форм та інструментів освоєння цих знань. Сделан вывод, что одной из главных задач современного образования является создание устойчивой мотивации студентов к получению знаний и творческий и креативный поиск новых форм и инструментов освоения этих знаний. It is concluded that one of the main tasks of modern education is to create a sustainable motivation for students to acquire knowledge and a creative and creative search for new forms and tools for mastering this knowledge.
Кравченко Н. В. Професійний розвиток та управління людськими ресурсами в системі Smart-освіти / Н. В. Кравченко // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін.; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 266-267.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Smart-освіта; Smart-образование; smart education; зміни в системі освіти; изменения в системе образования; changes in the education system; інформаційні смарт-технології; информационные смарт-технологии; information smart technologies