Історія експертно-криміналістичної служби органів внутрішніх справ на Черкащині - Коцан, І. Д.; Kotsan, I. D.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3839-9614 ((м. Харків, 20 квітня 2016 р.), ХНУВС, с.98-101., 2016)
Розглянута історія становлення експертно-криміналістичного підрозділу Черкащини як структурного підрозділу органів внутрішніх справ, що починається зі створення Черкаської області та Управління міліції (1954 рік). Рассмотрена история становления экспертно-криминалистического подразделения Черкас как структурного подразделения органов внутренних дел, начиная с создания Черкасской области и Управления милиции (1954 год)
Коцан І. Д. Історія експертно-криміналістичної служби органів внутрішніх справ на Черкащині / І. Д. Коцан // Національні та міжнародні механізми захисту прав людини. Тези доповідей Всеукраїнського круглого столу (м. Харків, 20 квітня 2016 р.), ХНУВС, с.98-101.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; експертно-криміналістичний підрозділ; органи внутрішніх справ; Черкаська область; управління міліції; экспертно-криминалистический подразделение; органы внутренних дел; Черкасская область; управление милиции