Напрямки розвитку нормативних засад діяльності Національної поліції України щодо видання правових актів - Салманова, О. Ю.; Salmanova, O. Y.; Olena Salmanova (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 217-219., 2019)
Розглянуто шляхи вдосконалення нормативно-правових засад діяльності Національної поліції України щодо видання правових актів.

Ways of improving the legal framework of the National Police of Ukraine regarding the issuance of legal acts were considered.

Рассмотрены пути совершенствования нормативно правовых основ деятельности Национальной полиции Украины по изданию правовых актов.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; видання правових актів; issuance of legal acts; издание правовых актов; нормотворчість поліції; rulemaking of police; нормотворчество полиции