Шляхи вдосконалення державного регулювання щодо вшанування історичних місць пам’яті жертв Шоа єврейського народу - Ткаченко, С. О.; Tkachenko, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5816-4185; Степаненко, В. В.; Stepanenko, V. V. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 296 - 297., 2020)
В статті запропоновані шляхи вдосконалення державного регулювання щодо вшанування історичних місць пам’яті жертв Шоа єврейського народу. В статье предложены пути совершенствования государственного регулирования по почитанию исторических мест памяти жертв Шоа еврейского народа. The article suggests ways to improve state regulation in honor of historical sites in memory of the victims of the Shoah Jewish people.
Ткаченко С. О. Шляхи вдосконалення державного регулювання щодо вшанування історичних місць пам’яті жертв Шоа єврейського народу / С. О. Ткаченко // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 296 - 297.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; вшанування пам’яті жертв Шоа; Голокост; історичні місця; Меморіали; почтение памяти жертв Шоа; Холокост; исторические места; Мемориалы; commemorating the victims of the Shoah; historical places; Memorials; Holocaust; Шоа; Shoah