Деякі питання договірного регулювання цивільних відносин - Сліпченко, С. О.; Slipchenko, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8891-7152 (Актуальні проблеми приватного права: договір, як правова форма регулювання приватних відносин : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 95-й річниці з дня народж. д-ра юрид. наук, проф., чл.-кор. АН УРСР В. П. Маслова (Харків, 17 лют. 2017 р.) – Харків : Право, 2017. – С. 53-55, 2017)
У тезах доповіді розглядаються деякі питання договірного регулювання цивільних відносин. The theses of the report address some issues of contractual regulation of civil relations. В тезисах доклада рассматриваются некоторые вопросы договорного регулирования гражданских отношений.
Сліпченко С.О. Деякі питання договірного регулювання цивільних відносин / С.О. Сліпченко // Актуальні проблеми приватного права: договір, як правова форма регулювання приватних відносин : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 95-й річниці з дня народж. д-ра юрид. наук, проф., чл.-кор. АН УРСР В. П. Маслова (Харків, 17 лют. 2017 р.) – Харків : Право, 2017. – С. 53-55
Keywords: договір; правове регулювання; договор; contract; правовое регулирование; legal regulation