До характеристики методів діяльності Національної поліції у сфері забезпечення прав і свобод дитини - Могілевська, Л. Г.; Mohilevska, L. H.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3312-9199 (Підприємництво, господарство і право. - 2019. - № 12. - С. 192-196, 2019)
Метою статті є визначення та надання характеристики методам діяльності Національної поліції у сфері забезпечення прав і свобод дитини. У статті на основі аналізу наукових поглядів вчених та норм чинного законодавства України визначено та охарактеризовано методи діяльності Національної поліції у сфері забезпечення прав і свобод дитини. З’ясовано, що під методами діяльності Національної поліції необхідно розуміти всю сукупність способів, засобів та прийомів, які використовують працівники поліції задля досягнення єдиної мети, тобто забезпечення прав та свобод дитини в Україні.

The purpose of the article is to define and characterize the methods of the National Police in the field of ensuring the rights and freedoms of the child. The article, based on the analysis of scientific views of scientists and current legislation of Ukraine, identifies and describes the methods of the National Police in the field of ensuring the rights and freedoms of the child. It was found that the methods of the National Police should be understood as the whole set of methods, tools and techniques used by police officers to achieve a common goal, ie to ensure the rights and freedoms of the child in Ukraine.

Целью статьи является определение и предоставление характеристики методам деятельности Национальной полиции в сфере обеспечения прав и свобод ребенка. В статье на основе анализа научных взглядов ученых и норм действующего законодательства Украины определены и охарактеризованы методы деятельности Национальной полиции в сфере обеспечения прав и свобод ребенка. Установлено, что во методами деятельности Национальной полиции необходимо понимать всю совокупность способов, средств и приемов, которые используют работники полиции для достижения единой цели, то есть обеспечение прав и свобод ребенка в Украине.
Могілевська, Л. До характеристики методів діяльності Національної поліції у сфері забезпечення прав і свобод дитини / Людмила Могілевська // Підприємництво, господарство і право. - 2019. - № 12. - С. 192-196. - DOI: https://doi.org/10.32849/2663-5313/2019.12.36
Keywords: Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; забезпечення прав і свобод дитини; Национальная полиция Украины; обеспечение прав и свобод ребенка; National Police of Ukraine; ensuring the rights and freedoms of the child; діти; права дітей; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность