Особливості стратегій поведінки в конфліктній ситуації у студентів-психологів першого та другого курсів - Солохіна, Л. О.; Solokhina, L. O. (Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 30 берез. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 62-64, 2017)
Розглянуто питання стратегій поведінки в конфліктній ситуації у студентів-психологів першого та другого курсів. Проведено порівняння стратегій поведінки у конфлікті між студентами-психологами першого та другого курсу.

The issue of behavior strategies in a conflict situation among psychology students is considered first and second courses. A comparison of behavior strategies in the conflict between first and second year psychology students.

Рассмотрены вопросы стратегий поведения в конфликтной ситуации у студентов-психологов первого и второго курсов. Проведено сравнение стратегий поведения в конфликте между студентами-психологами первого и второго курсов.
Солохіна, Л. О. Особливості стратегій поведінки в конфліктній ситуації у студентів-психологів першого та другого курсів / Лариса Олександрівна Солохіна // Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 30 берез. 2017 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. Справ; Ін-т психології ім. Г. С. Костюка Нац. акад. пед. наук України; Консультативна місія Європейського Союзу в Україні. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 62-64.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; конфлікт; conflict; конфликт; студенти-психологи; psychology students; студенты-психологи; стратегії поведінки у конфлікті; strategies of behavior in conflict; стратегии поведения в конфликте