Електоральна корупція як чинник фальсифікації демократичного політичного режиму - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Кримінально-правові та кримінологічні засади протидії корупції : зб. тез доп. V Міжнар. наук.практ. конф. (м. Харків, 31 берез. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Кримінол. асоц. України. – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 13-14, 2017)
Розглядається електоральна корупція як чинник фальсифікації демократичного політичного режиму.

Electoral corruption is considered as a factor in the falsification of a democratic political regime.

Рассматривается электоральная коррупция как фактор фальсификации демократического политического режима.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; демократичний політичний режим; демократический политический режим; електоральна корупція; электоральная коррупция