Конкуренція кримінально-правових норм про звільнення від кримінальної відповідальності - Житний, О. О.; Zhytnyi, O. O. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 81-84, 2004)
Проаналізовано конкуренцію кримінально-правових норм про звільнення від кримінальної відповідальності. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проанализированы конкуренцию уголовно-правовых норм об освобождении от уголовной ответственности. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The competition of criminal law norms on exemption from criminal liability is analyzed. Practical recommendations for solving these issues are provided.
Житний, О. О. Конкуренція кримінально-правових норм про звільнення від кримінальної відповідальності / О. О. Житний // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 81-84.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; конкуренція; конкуренция; competition; кримінально-правові норми; criminal law; уголовно-правовые нормы; кримінальна відповідальність; уголовная ответственность; criminal liability