Фізична підготовка працівника поліції як важлива складова його професіоналізму - Бортник, С. М.; Bortnik, S. M.; Serhii Bortnyk (Актуальні проблеми розвитку службово-прикладних, традиційних та східних одноборств : зб. наук. пр. за матеріалами ХV Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. пам’яті д-ра пед. наук, проф. Бізіна Віктора Петровича (м. Харків, 30 листоп. 2021 р.). – Харків, 2021. – С. 14-16, 2021)
Зазначено, що від рівня фізичної підготовки поліцейського прямо залежить якість та ефективність виконання його службово-трудових обов’язків та особиста безпека, а як наслідок ефективність реалізації Національною поліцією України правоохоронних функцій держави.

It is noted that the quality and effectiveness of the performance of his official and labor duties and personal safety, and as a result, the effectiveness of the implementation of the law enforcement functions of the state by the National Police of Ukraine directly depends on the level of physical training of a police officer.

Отмечено, что от уровня физической подготовки полицейского напрямую зависит качество и эффективность выполнения его служебно-трудовых обязанностей и личная безопасность, а вследствие этого эффективность реализации Национальной полицией Украины правоохранительных функций государства.
Keywords: Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліцейський; фізична підготовка; полицейский; физическая подготовка; police officer