Проблеми класифікації засобів забезпечення дисципліни та законності в органах Державної податкової служби України - Панасюк, О. В.; Panasiuk, O. V. (Право і безпека. - 2012. - № 3 (45). - С. 269-272, 2012)
Запропоновано авторську систему засобів забезпечення дисципліни та законності в органах Державної податкової служби України. Уточнено сутність і зміст кожного з таких засобів, розглянуто шляхи їх покращення.

The author’s system of the means of providing discipline and legality in the State tax service of Ukraine is proposed; the essence and content of each of these means are specified, ways to their improvement are suggested.

Предложена авторская система средств обеспечения дисциплины и законности в органах Государственной налоговой службы Украины. Уточнены сущность и содержание каждого из таких средств, рассмотрены пути их улучшения.
Problems of classification of means of providing discipline and legality in the state tax service bodies of Ukraine
Keywords: Державна податкова служба України; State Tax Service of Ukraine; Государственная налоговая служба Украины; засоби забезпечення дисципліни та законності; means of ensuring discipline and legality; средства обеспечения дисциплины и законности; класифікація; classification; классификация