Професійна етика працівників правоохоронних органів (соціально-етичні відносини) - Білас, А. І.; Кузнєцов, Є. В.; Bilas, A. I.; Kuznietsov, Ye. V. (Право.ua. - 2014. - № 1. - С. 200-204, 2014)
У статті розкривається етика соціально-етичних відносин працівників правоохоронних органів. Аналізуються лінія поведінки, конкретні вчинки, відношення до служби і людей, звіряючи їх з поняттями «особиста і службова гідність», «професійний обов’язок і честь» Позначені форми і методи морально-етичних відносин. Приведені відмінності професійної і правової етики працівників правоохоронних органів.

The author examines the ethics of social and moral relations between the реrsonnel of the law enforcement agencies; analyses their conduct, particular асtions, their attitude towards professional duty and реople, their understanding of «реrsonal and offi cial dignity», «professional duty and honour»; identi fi es forms and methods of moral relationships, highlights differences betweenprofessional and legal ethics ofреrsonnel of the law enforcement agencies.

В статье расскрывается этика социально-нравственных отношений работников правоохранительных органов. Анализируются линия поведения, конкретные поступки, отношение к службе и людям, сверяя их с понятиями «личное и служебное достоинство», «профессиональный долг и честь». Обозначены формы и методы морально-нравственных отношений. Приведены различия профессиональной и правовой этики работников правоохранительных органов.
Білас, А. І. Професійна етика працівників правоохоронних органів (соціально-етичні відносини) / А. І. Білас, Є. В. Кузнєцов // Право.ua. - 2014. - № 1. - С. 200-204.
Білас А. І., Кузнєцов Є. В. "Професійна етика працівників правоохоронних органів (соціально-етичні відносини)." Право.ua 1 (2014): 200-204.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; правоохоронні органи; правоохранительные органы; професійна етика; профессиональная этика; law enforcement agencies; морально-етичні відносини; морально-этические отношения; ethics of social and moral relations; professional ethics; служебный этикет; службовий етикет