Протидія домашньому насильству: кримінально-правовий контекст - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1999-9956 (Актуальні проблеми кримінального права: матеріали XІІ Всеукр. наук.-теор. конф., присвяч. пам’яті проф. П. П. Михайленка (м. Київ, 18 листоп. 2021 р.). – Київ, 2021. – С. 189-191, 2021)
Розглянуті спеціальні заходи протидії домашньому насильству як обмежувальні заходи кримінально-правового характеру.

The article considers special measures to counteract domestic violence as restrictive measures of a criminal-legal nature.

Рассмотрены специальные меры противодействия домашнему насилию как ограничительные меры уголовно-правового характера.
Швець, Д. В. Протидія домашньому насильству: кримінально-правовий контекст / Швець Дмитро Володимирович // Актуальні проблеми кримінального права: матеріали XІІ Всеукр. наук.-теор. конф., присвяч. пам’яті проф. П. П. Михайленка (м. Київ, 18 листоп. 2021 р.) / МВС України, Нац. акад. внутр. справ, Каф. кримін. права. – Київ, 2021. – С. 189-191.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; протидія домашньому насильству; противодействие домашнему насилию; combating domestic violence; домашнє насильство; домашнее насилие; domestic violence