Особистість суб’єкта правоохоронної діяльності в аспекті динамічних перетворень у системі Міністерства внутрішніх справ - Балабанова, Л. М.; Balabanova, L. M. (Право і безпека. - 2012. - № 1 (43). - С. 287-291, 2012)
Розглянуто питання, пов’язані з переосмисленням змістовного аспекту діяльності працівників міліції в умовах високої динаміки соціальних процесів. Вказано, що професіоналізм працівників міліції необхідно розглядати через такі особистісні конструкти, як цінності та смисли, що становлять основу особистісного потенціалу.

The issues connected with the process of reconsideration of the content side of police officers’ activity in a high dynamics of social processes are reviewed. It is indicated that the professionalism of police officers must be consider through such personal constructs as values and meanings that form the basis of personal potential.

Рассмотрены вопросы, связанные с переосмыслением содержательного аспекта деятельности работников милиции в условиях высокой динамики социальных процессов. Указано, что профессионализм работников милиции необходимо рассматривать через такие личностные конструкты как ценности и смыслы, составляющие основу личностного потенциала.
Personality of subject of law enforcement activity in the aspect of dynamic changes in the Ministry of Internal Affairs
Keywords: працівники органів внутрішніх справ; employees of internal affairs bodies; работники органов внутренних дел; особистість; personality; личность; професіоналізм; professionalism; профессионализм; особистісний потенціал; personal potential; личностный потенциал