Особистісні властивості курсантів-правознавців у процесі формування ставлення до права - Теслик, Н. М.; Teslyk, N. M. (Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. Серія психологічна. – 2012. – Вип. 2(2). - С. 250-259, 2012)
Висвітлено результати психологічного дослідження впливу особистісних властивостей на ставлення до права курсантів вищого навчального закладу МВС.

The article deals with the results of the influence of the personal properties psychological research of the personal properties influence on the attitudes toward the law of the higher educational establishment cadets of MIA.

Приведены результаты психологического исследования влияния личностных свойств на отношение к праву курсантов высшего учебного заведения МВД.
The personal characteristics of the cadets-lawyers in the building up the attitude to the law
Личностные свойства курсантов-правоведов в процессе формирования отношения к праву
Теслик, Н. М. Особистісні властивості курсантів-правознавців у процесі формування ставлення до права / Н. М. Теслик // Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. Серія психологічна. – 2012. – Вип. 2(2). - С. 250-259.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; курсанти; курсанты; cadets; правова свідомість; правовое сознание; legal consciousness; ставлення до права; отношение к праву; relation to the law; характерологічні риси; характерологические черты; character’s traits; самооцінка; самооценка; self-appraisal; психологічні дослідження; психологические исследования; psychological research