Безпека держави, як основа діяльності Національної поліції України - Пономарьов, С. П.; Ponomarov, S. P. (Supremaţia Dreptului = Верховенство Права: междунар. науч. журн. – 2018. – № 3 – С. 77-82, 2018)
В статті розглядається правова основа діяльності Національної поліції України, як невід’ємного елементу сектора безпеки. Розкрито питання необхідності взаємодії працівників Національної поліції з іншими правоохоронними органами. Наголошено на необхідності удосконалення нормативно-правових актів, що регламентують діяльність Національної поліції та запровадження їх в дію з метою усунення невирішених питань і колізій в законодавстві. Висвітлено проблематику протидії корупції, в тому числі серед працівників Національної поліції України.

The article discusses the legal framework of the National Police of Ukraine, as an integral element of the security sector. The question of the need for mutual actions of National Police officers with other law enforcement agencies. Notes on the need to improve the regulatory legal acts governing the activities National Police and their implementation in order to resolve outstanding issues and conflicts in legislation. Covered the issues of combating corruption, including among the employees of the National Police of Ukraine.

В статье рассматриваются правовые основы деятельности Национальной полиции Украины, как неотъемлемого элемента сектора безопасности. Рассмотрен вопрос о необходимости взаимодействия работников Национальной полиции с другими правоохранительными органами. Отмечена необходимость совершенствования нормативно-правовых актов, регламентирующих деятельность Национальной полиции и введения их в действие с целью устранения нерешенных вопросов и коллизий в законодательстве. Освещена проблематика противодействия коррупции, в том числе среди работников Национальной полиции Украины.
Пономарьов, С. П. Безпека держави, як основа діяльності Національної поліції України / Пономарьов Сергій Павлович // Supremaţia Dreptului = Верховенство Права: междунар. науч. журн. – 2018. – № 3. – С. 77-82.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; сектор безопасности; взаимодействие; законодательство; нормативно-правовой акт; правоохранительные органы; сектор безпеки; взаємодія; законодавство; нормативно-правовий акт; правоохоронні органи; security sector; interaction; legislation; normative and legal act; publikatsii u zarubizhnomu vydanni