Окремі питання формування особистості сучасного поліцейського - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 берез. 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 225-227, 2020)
Зазначено, що формування особистості сучасного поліцейського потребує комплексного підходу та ґрунтовного аналізу існуючого стану профорієнтаційної роботи та відбору кандидатів на службу в органи поліції; системи підготовки кадрів для Національної поліції та системи післядипломної освіти. Отмечено, что формирование личности современного полицейского требует комплексного подхода и тщательного анализа существующего состояния профориентационной работы и отбора кандидатов на службу в органы полиции; системы подготовки кадров для Национальной полиции и системы последипломного образования.

It is noted that the formation of the personality of a modern police officer requires a comprehensive approach and a thorough analysis of the current state of career guidance and selection of candidates for police service; training systems for the National Police and the postgraduate education system.

Отмечено, что формирование личности современного полицейского требует комплексного подхода и тщательного анализа существующего состояния профориентационной работы и отбора кандидатов на службу в органы полиции; системы подготовки кадров для Национальной полиции и системы последипломного образования.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National Police of Ukraine; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; сучасний поліцейський; modern policeman; современный полицейский; профорієнтаційна робота; профориентационная работа; career guidance work; підготовка кадрів; training; подготовка кадров; післядипломна освіта; последипломное образование; postgraduate education; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine