Проблема розмежування відповідальності за зобов’язаннями держави Україна та юридичних осіб з державною участю в міжнародному приватному праві - Ніколаєв, І. С.; Nikolaiev, I. S. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2006. – Вип. 34. - С. 251-258, 2006)
Проаналізовані проблеми розмежування відповідальності держави Україна як суб’єкта міжнародного приватного права та юридичних осіб з державною участю, а також визначені шляхи їх вирішення. Проанализированы проблемы разграничения ответственности Украины как субъекта международного частного права и юридических лиц с государственным участием, а также определены пути их решения. The problems of differentiation of responsibility of Ukraine as a subject of private international law and legal entities with state participation are analyzed, and ways to solve them are identified.
Ніколаєв, І. С. Проблема розмежування відповідальності за зобов’язаннями держави Україна та юридичних осіб з державною участю в міжнародному приватному праві / І. С. Ніколаєв // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2006. – Вип. 34. - С. 251-258
Keywords: Міжнародне право .International Law. Международное право; Міжнародне приватне право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; розмежування відповідальності; разграничение ответственности