Міжнародний кримінальний суд як особлива форма забезпечення кримінального правосуддя - Прокодянчик, С. С.; Prokodianchyk, S. S. (Міжнародний кримінальний суд і Україна: шлях до справедливості: матеріали міжнар. Кругл. столу (м. Харків, 23 квіт. 2025 р.) / Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. кримін. права та кримінології, Навч.-наук. ін-т № 5. – Харків: ХНУВС, 2025. – С. 14-16, 2025)
Розкрито роль Міжнародного кримінального суду як інструмента забезпечення міжнародного кримінального правосуддя. Окреслено правові засади діяльності МКС, його юрисдикцію та особливості функціонування.

The role of the International Criminal Court as an instrument for ensuring international criminal justice is revealed. The legal foundations of the ICC's activities, its jurisdiction and features of its functioning are outlined.
Keywords: міжнародне право; Міжнародний кримінальний суд; особлива форма забезпечення кримінального правосуддя; кримінальне правосуддя; international law; International Criminal Court; special form of criminal justice provision; criminal justice