Використання квест-технологій при вивченні української мови професійного спрямування курсантами-правоохоронцями - Єльнікова, Н. І.; Yelnikova, N. I. (Застосування інноваційних технологій та методів навчання при викладанні фундаментальних та мовних дисциплін у вишах: тези доп. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Харків, 16 берез. 2023 р.). - Харків, 2023. - С. 19-23, 2023)
Наголошено, що інноваційні процеси, зокрема квест-технології, у сучасній освітній діяльності формують самостійну пізнавальну діяльність майбутніх поліцейських. Упровадження квест-технологій під час вивчення української мови професійного спрямування дозволяє прискорити процес формування компетенцій, що формують розвиток комунікативних здібностей особистості.

It is emphasized that innovative processes, in particular quest technologies, in modern educational activities form the independent cognitive activity of future police officers. The introduction of quest technologies during the study of the Ukrainian language in a professional direction allows to accelerate the process of formation of competencies that shape the development of the communicative abilities of the individual.

Подчеркнуто, что инновационные процессы, в частности квест-технологии, в современной образовательной деятельности формируют самостоятельную познавательную деятельность будущих полицейских. Внедрение квест-технологий при изучении украинского языка профессионального направления позволяет ускорить процесс формирования компетенций, формирующих развитие коммуникативных способностей личности.
Keywords: освітній процес; educational process; образовательный процесс; педагогічні технології; pedagogical technologies; педагогические технологии; квест-технології; quest technologies; квест-технологии; майбутні поліцейські; future police officers; будущие полицейские