Нормативно-правове забезпечення здійснення нагляду і контролю за дотриманням трудового законодавства - Попович, Є. М.; Popovych, Ye. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 374 - 379, 2003)
Окреслюється коло нормативно-правових актів в сфері нагляду і контролю за дотриманням трудового законодавства; визначаються поняття й особливості даного різновиду нормативно-правового забезпечення; досліджуються основні підходи вчених до вивчення обраної тематики. Очерчивается круг нормативно-правовых актов в сфере надзора и контроля за соблюдением трудового законодательства; определяются понятия и особенности данного вида нормативно-правового обеспечения; исследуются основные подходы ученых к изучению выбранной тематики. The range of normative legal acts in the field of supervision and control over observance of labor legislation is outlined; the concepts and features of this kind of normative-legal maintenance are defined; the basic approaches of scientists to studying of the chosen subject are investigated.
Попович, Є. М. Нормативно-правове забезпечення здійснення нагляду і контролю за дотриманням трудового законодавства / Є. М. Попович // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 374 - 379
Keywords: контрольно-наглядова діяльність; контрольно-надзорная деятельность; нормативно-правовий вплив; нормативно-правовое воздействие; трудове законодавство; трудовое законодательство