Історія розвитку видавничої справи в Україні (кінець XIX – поч. XX) - Миронова, Г. В.; Myronova, H. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 233-237, 2004)
Здійснено історико-правовий огляд розвитку видавничої справи в Україні кінця XIX – початку XX ст. Осуществлен историко-правовой обзор развития издательского дела в Украине конца XIX - начала XX в. A historical and legal review of the development of publishing in Ukraine in the late XIX - early XX centuries.
Миронова, Г. В. Історія розвитку видавничої справи в Україні (кінець XIX – поч. XX) / Г. В. Миронова // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 233-237.
Keywords: Історія. Культура. History. Culture. История. Культура; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; видавнича справа; XIX століття; XX століття; XIX век; XX век; publishing; XIX century; XX century; издательское дело